• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

28.08.2014

In de pittoreske kerk van Neigem – Ninove traden vandaag Caroline en Piet in het huwelijksbootje. Veel nerveuze gezichten bij de familie en zenuwachtig gegiechel bij de bruid..! Een schoonzus viel flauw dus meteen iedereen in rep en roer, maar de priester nam de touwtjes snel weer in handen. De kerk was gezellig vol, de sfeer zat er snel in en bruid en bruidegom gaven het goede voorbeeld. Het intieme ‘Onze Vader’ en het opzwepende ‘Kumbaya’ weekten zoals steeds de juiste emoties los. Hoewel toekijkende klanten van een huwelijk dat over enkele weken plaatsvindt, achteraf even lieten weten dat ze ‘het liever meer ingetogen willen’. En dat doen we dan ook, maatwerk is en blijft ons motto! De complimenten van de gasten én van de professionals zoals de ceremoniemeester, fotograaf, cameraman… waren uiterst lovend; we hebben veel visitekaartjes moeten uitdelen. The Day by Day Gospel Singers raken bekend in ‘De Vlaanders’!

Comments are closed.

... aside ...