• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

27.08.2014

In de kerk van de Heilige Familie in Edegem traden Davina en Olivier in het huwelijk. Een tweetalige ceremonie, een prachtig bruidspaar, het bedankkaartje van het koppel dat achteraf voor ons klaar lag in de sachristie, de prachtige kerk… En hoe we daar na onze prestaties in de watten werden gelegd! De bruid schreed binnen op onze zang van ‘Amazing Grace’, speciaal voor en door haar aangevraagd en ook ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen, ‘Ain’t no mountain high enough’, ‘Joyful joyful’ en natuurlijk ‘Oh happy day’ waren van de partij. Dank je, Davina en Olivier, om deel te hebben mogen uitmaken van deze mooiste dag uit jullie leven!

Comments are closed.

... aside ...