• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

28.08.2014

Het is vandaag de dag van de mooie bruiden. Iedere bruid is mooi en op haar belangrijkste dag zelfs op haar allermooist, maar Hetty en straks ook het koppeltje waarvoor we deze namiddag zullen zingen, spannen de kroon. Heino kijkt afwisselend vol bewondering naar ons en naar zijn kersverse bruid. Beide stralen! Zijn lievelingsnummer is ‘Alegria’, dat van zijn bruid is ‘Ain’t no mountain high enough’. En beide sparen we voor voor het einde van de viering. Eerst krijgen we hun familie en vrienden enthousiast mee met ‘Day by Day’, ‘At last’ en ‘Amen’. Het is warm en zwoel in de prachtig gerestaureerde OLV Ten Spieghelekapel waar pastoor José in alle sereniteit de viering leidt. Door de gasten die in grote getale aanwezig zijn, zingen we een dubbel offerandelied en twee nummers tijdens de communiegang. Het koppel deelt vervolgens nog cadeautjes uit aan hun familie en vrienden en ook aan ons en opnieuw brengen we dus twee aaneensluitende gospelhits. De viering duurt gezellig lang, maar iedereen geniet er zichtbaar van. Zo ook één van onze leadzangeressen die vanochtend geschrokken opstond met een ontstoken enkel en een backing zanger die nog de naweeën voelt van een slecht verteerd frietje op Rock Werchter, maar ‘The show must go on!’ Van harte gelukgewenst Hetty en Heino. We sluiten jullie voor eeuwig in onze harten!

Comments are closed.

... aside ...