• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Optreden

28.08.2014

Met een daggemiddelde van 29°C en een ‘tentgemiddelde’ van minstens 50°C was het hard werken in de reuzetent van de Malderse Parochiefeesten. De plaatselijke fanfare ging ons vooraf en de dag ervoor waren de Afrikaanse feesten ook al een succes gebleken. En The Day by Day Gospel Singers waren geboekt als de apotheose op dit jaarlijks terugkerende parochiefeest. Ons publiek genoot van een hapje en een tapje en bleef een vol uur lang gefascineerd kijken, luisteren en zichtbaar genieten van ons speciaal voor hen op maat gemaakte optreden. Een mix van ingetogen nummers én uptempo gospelhits passeerde de revue. ‘Alegria’, ‘Beautiful that way’ en ‘When you believe’ zetten meteen de oudere luisteraars in vuur in vlam. En bij ‘Oh happy day’, ‘Jesus oh what a wonderful child’, ‘Amen’ en onze house versie van ‘Kumbaya’ waande men zich op Rock Werchter! Een intens applaus kreeg onze leadsinger Margot bij het gevoelige ‘At last’, Sarah bij haar intense vertolking ‘Onze Vader’ en Valerie bij haar immer opzwepende ‘Joyful, joyful’. De juiste mix is er nu, lieve mensen. Zowel van zangers in onze top-groep, als van begeleidingsmuziek, klank én techniek. We hebben ongemerkt de stap gezet naar een semi-professionele gospelband… Ik ben trots op jullie!

Comments are closed.

... aside ...