• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

28.08.2014

Dat moeten we voortaan hebben: een pastoor die saxofoon speelt! Dat zijn voorgangers die op een swingend Gospelkoor kunnen inspelen! Al vanaf het binnentreden van de familie en vrienden zat de stemming er meteen in. Wij werden als zangers meegezogen door het enthousiasme van ons publiek. We stonden er dan ook amper een meter vanaf. En dan had de verantwoordelijke van de kerk er nog voor gezorgd dat de eerste rij stoelen naar achteren werd verplaatst, anders hadden de ouders van bruid en bruidegom bij ons op schoot gezeten! Zo’n klein kerkje draagt aanzienlijk bij tot de sfeer die je als gospelkoor wil creĆ«ren. De bruid had ‘Zij’ aangevraagd van Marco Borsato en ze schreed binnen op de tonen van ‘All you need is love’. We werden achteraf hartelijk onthaald op broodjes, koffiekoeken, drankjes en een doos heerlijke chocolaatjes. De Limburgse gastvrijheid verdient weer eens een pluim! Dank je, Petra en Michel, om ons hiervan deel te mogen laten uitmaken!

Comments are closed.

... aside ...