• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

28.08.2014

Hof Van De Putte is een prachtig tot feestzalen gerenoveerde boerderij en in een van hun tuinen gaven Katelijn en Pieter elkaar hun ja-woord. “Niet teveel Amens… want we trouwen niet kerkelijk en zijn niet Christelijk en zo…” mailde Katelijn me. Maar haar moeder deed toch graag haar gelovige duit in het zakje toen ze het koppel wees op de oorsprong van het woord “vergeven” en de ogen liepen vol toen een van onze solisten daarop ‘Ave Maria’ zong. Iedereen deed, zong en sprong enthousiast mee in hun mooie pakken en jurken op onze gospelhits en op “Say a little prayer for you”, “Ain’t no mountain high enough”, “Oh happy day” en “Jouful, joyful”. Ook Paul de Leeuw’s prachtige “Ik heb je lief” werd op een emotioneel applaus onthaald! Wij wensen jullie veel geluk en plezier met elkaar Katelijn en Koen!

Comments are closed.

... aside ...