• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

28.08.2014

We stonden op wat ondertussen onze ‘vaste stek’ mag worden genoemd, de Sint-Jozefs-parochie in Hoogboom – Kapellen. En wat een vuur en passie stroomde er weer uit de parochiepriester! Nathalie en Koen waren omringd door hun familieleden en vrienden. Niet veel, de kerk was hoogstens voor een kwart gevuld en ook wij misten door de vakantieperiode twee vaste zangers, maar niettemin kregen we onze toehoorders in de juiste sfeer met zowel een ingetogen ‘Ave Maria’ van Beyoncé en ‘You’re in my heart’ van Rod Stewart, het verzoeknummer en intredelied van het bruidspaar, als uiteraard met het steeds weer overdonderende ‘Oh happy day!’, ‘Ain’t no mountain high enough’, ‘Lean on me’ en ‘Say a little prayer for you’. Dit was één van de laatste huwelijken deze zomer en – gek hé met deze snikhete temperaturen – aanstaande donderdag beginnen we alweer aan ons kerstrepertoire te repeteren!

Comments are closed.

... aside ...