• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

28.08.2014

Caroline en Yannick hadden ons vrij recent geboekt; het uur waarop ze elkaar het ja-woord gaven was gelukkig nog vrij in onze agenda’s. In het stijlvolle Essen werden we hartelijk ontvangen met broodjes, koffiekoeken, worstenbroodjes en koffie voor na het optreden. Het koppel zag er stralend uit; zij hebben echt genoten van onze zang en rasechte gospelnummers. Hun familie en vrienden deden eveneens verwoede pogingen om mee te doen, maar werden helaas ‘op hun plaats gezet’ door een overijverige ceremoniemeester en een pastoor die ‘alles liever sereen wilde laten verlopen’. Hij hield ook niet van het spontane applaus tijdens en na de nummers. Tja, een Mattheuspassie hoeft het ook niet te worden op een huwelijksviering, vooral niet als je een gospelkoor boekt om de ambiance erin te brengen. Een aandachtspuntje dus voor volgende koppels: maak hierover goede afspraken met de voorganger en je ceremoniemeester. De dankbare lach op de lippen van bruid en bruidegom en de expliciete woorden van dank van familieleden en gasten gaven ons de kick die we nodig hebben! Yannick en Caroline, onze hartelijke gelukwensen!

Comments are closed.

... aside ...