• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

28.08.2014

Toen we vernamen dat er nog een koppel zou trouwen anderhalf uur vóór de mis van Ellen en Bart, panikeerden we even; hoe gingen we immers ons geluidsmateriaal op tijd opgesteld krijgen? Kwam er nog bij dat die viering enorm uitliep… Gelukkig hadden Ellen en Bart een heel goede ceremoniemeester die alles qua timing in goede banen leidde en ons de kans gaf om alles goed op te stellen én nog een grondige soundcheck uit te voeren. Het werd een prachtige viering! Ook dankzij de voorganger die enthousiast meeklapte op het ritme van ‘Oh happy day!’ en ‘Ain’t no mountain high enough!’ Het spontane applaus van het voltallige publiek voor onze soliste bij haar ‘Onze Vader’ deed alle gospelzangers heel veel plezier. Ellen en Bart, jullie zijn een prachtig koppel en het was heel fijn om alle voorbereidingen met jullie samen mee te maken. Wij wensen jullie een heerlijk leven toe samen!

Comments are closed.

... aside ...