• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

28.08.2014

“Help… mijn koor heeft afgezegd voor mijn huwelijk overmorgen!!! Ik ben ten einde raad en ik hoop dat u mij kan helpen!? In afwachting op uw antwoord, Yolanda Franken.” Zo begon dit – bijna SOS – telegram van Yolanda eergisteren. And if a ‘dameselle is in distress… dan is de galante ridder op het witte paard nabij! Met zijn vijven hebben we de huwelijksviering van Yolanda en Jean-Paul muzikaal ingezet en leven ingeblazen! De bruid ging spontaan staan en zette haar gasten enthousiast klappend en meedansend in beweging, haar iets verlegener aanstaande aansporend om haar voorbeeld te volgen, een heerlijk gezicht! En de traantjes welden op in haar ogen toen één van onze witte negerinnnen het ‘Onze Vader’ inzette. Dàt doen we nu graag, zie: schwung brengen waar ambiance moet zijn en emoties oproepen op de ingetogen momenten van de viering en het feest. Een mooi voorbeeld van wat onze gospelgroep kan presteren op een wel zeer korte tijd. En met twee heel knappe en gelukkige mensen als resultaat. Bedankt Yolanda en Jean-Paul voor jullie vertrouwen en jullie enthousiasme en we wensen jullie samen met jullie zoontje een fantastisch leven samen!

Comments are closed.

... aside ...