• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Viervoudige doopviering

28.08.2014

Een chique spiegeltent, een enthousiast publiek, een ultramoderne 80-jarige aalmoezenier, vier schattige baby’s en een opzwepend gospelkoor… Wat heeft een doopviering nog meer nodig om te slagen? De jonge ouders en hun familieleden zongen en swingden al mee vanaf het eerste nummer. De viering liep als een trein en de ongedwongen sfeer hield de stemming erin tot het einde. En op de aansluitende receptie hebben we met veel plezier de gasten van May, de trotse oma, nog onthaald op superswingende gospels! Bedankt May voor jullie vertrouwen en heel veel warmte en plezier gewenst met je gezin, kinderen en kleinkinderen! Groetjes van The Day by Day Gospel Singers!

Comments are closed.

... aside ...