• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering en receptie

27.08.2014

Trouwen aan de aanlegsteiger van een prachtig meer… De prachtig aangelegde tuin… The Day by Day Gospel Singers… Blauw… Groen… Wijnrood… Prachtig! Net als het huwelijkspaar dat The Day by Day Gospel Singers vandaag muzikaal hebben begeleid. Een diep ontroerde Vic tijdens ons emotionele Onze Vader. De steun van zijn kersverse bruid naast hem. De traantjes van zijn moeder. Het schuddebuiken van zijn vader tijdens vrijwel ieder uptempo nummer dat we zongen… Zowel vooraf als tijdens de ruim een uur durende viering en zelfs naadloos doorgaand tijdens de daarop aansluitende receptie hebben onze zangers en zangeressen weer het beste van zichzelf gegeven. En de bewonderende blikken en talloze complimentjes achteraf gaven deugddoende feedback. Hartelijk bedankt, Annelies en Vic, om ons hierbij te hebben uitgenodigd en ook bedankt voor de meer dan professionele ontvangst vooraf én achteraf. Het heeft gesmaakt!

Comments are closed.

... aside ...