• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijkviering

3.09.2014

Cindy en Kris hadden ons al aan het werk gezien tijdens de viering in Gent vorig weekend. De huwelijksmis met de boze pastoor die “al dat modern gedoe niet in zijn viering wilde!” Zij stelden ons gerust: “Onze viering gaat door in een prachtig gerestaureerd pakhuis en er zal heel veel jong volk aanwezig zijn, dus laat ze maar lekker zingen en swingen!” Na wat vertraging door de uitzonderlijke temperaturen en werken op zowat alle snelwegen van het land, was hun familie voltallig en kon Cindy stijlvol binnenschrijden op “All you need is love”. Speciaal voor haar hadden we Peter Gabriels “The book of love” ingeoefend. En na een tekstuele voorzet van de diaken zetten we spontaan en ongepland “When you believe in”. Hun vier kinderen waren meer dan schattig, Kris apetrots en Cindy de perfecte bruid! De sfeer zal er al gauw in en na ons optreden zette de ingehuurde jazzband de muzikale festiviteiten verder. Bedankt Kris en Cindy voor het perfecte onthaal, jullie hartelijkheid en de complimenten en gelukwensen van jullie familie en vrienden achteraf!

Comments are closed.

... aside ...