• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijkviering

3.09.2014

De grote kerk met het gouden Mariabeeld op de markt van Sint-Niklaas zat afgeladen vol. Mooie mensen, mature mensen, lieve mensen… Stijlvol en smaakvol gekleed. De bloemen waren prachtig en de kerk was wondermooi versierd. We voelden ons echt op onze plaats! Opeens kwam het koppel er al aan, we zongen dus nog iets luider dan daarvoor ‘Oh happy day!’ en iedereen veerde spontaan op. Dit herhaalde zich nog enkele keren – en dan spreken we nog niet over de disco-moves van enkele gasten tijdens onze houseversie van ‘Kumbaya’! Roger is een meester in het schrijven van teksten. Zijn pleidooi voor het ‘afleren van de angst voor kleine woordjes’ zoals “Het spijt me” en nog korter “Sorry” was pakkend. Hilde straalde, ze is een prachtige bruid. De viering begon pas om 18u30 en was pas afgelopen om 20u00 dus het feest zal nog tot in de heel vroege uurtjes doorgegaan zijn… Misschien zijn ze nu nog steeds aan het feesten!

Comments are closed.

... aside ...