• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Jubileum

28.08.2014

De Spaanse roots van Christina én de aanwezigheid van bijna haar voltallige Spaanse familie zorgden voor vuurwerk in de jubileumviering van Christina en Marc! Wat een ambiance en vrolijkheid! Voor Marc was ons optreden één grote verrassing; hij verkeerde nog in de waan dat het plaatselijk KAV-koortje zijn misviering muzikaal zou begeleiden… En op verzoek van Christina hadden we speciaal het tot dan toe voor ons onbekende “You’re all I need” van Hezekiah Walker ingeoefend en als intredenummer gebracht. Geen moeite is The Day by Day Gospel Singers te veel om het onze klanten 100% naar hun zin te maken! De pastoor was wat vergeetachtig en raakte meermaals de draad kwijt, maar door de losse sfeer was het gepermiteerd om hem steeds weer vlotjes op het rechte pad te brengen. Hartelijk gefeliciteerd Christina en Marc… en op naar de halve eeuw!

Comments are closed.

... aside ...