• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Verjaardagsfeest

28.08.2014

Het Kasteel van Brasschaat. Op het bordes. Met uitzicht op de prachtige tuin. Binnen is al het domestiek personeel in rep en roer. Achter ons soundchecken de Drie Baritons met Marco Bakker voorop. En voor ons maakt Anita De Kraa Joosse, kind aan huis bij de Nederlandse BV’s – BN’ers dus – zich met haar hartsvriendin Joke Bruys klaar om haar gasten uit alle hoeken van de aarde te ontvangen. En The Day by Day Gospel Singers zorgen voor de muzikale noot wanneer haar gasten en coryfee├źn uit hun Ferrari’s, Porsches, Mercedessen, BMW’s en Maybachs stappen en de trappen op schrijden om door onze gastvrouw te worden ontvangen. Zo wil ik ook mijn 50ste verjaardag vieren! Van harte gefeliciteerd Anita en Henk. Heerlijk dat The Day by Day Gospel Singers erbij mochten zijn! En bedankt voor de prachtige boeketten voor iedere zanger!

Comments are closed.

... aside ...