• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Nationale Presentatie Lifestyle Vlaanderen – Gastvrouw Véronique De Kock

14.04.2023

Een feest moest het worden. En een feest is het geworden! In de omkleedruimte werden onze gospelzangers verwelkomd door twee zich omkledende en nietsverhullende prachtige in leer getooide 1m85 hoge langbenige dames van de geboekte vuurspuwers-act. Steve Corthaut, centrale persoon op zijn event en lancering van zijn LifeStyle Vlaanderen ‘Table Desk Bo0k’, de bijbel van de stijliconen, -adviezen en -creators in Vlaanderen, was echt niet op zijn gemak. Hij was zelfs al lang voor ons ter plaatse, regelend en rondbellend en toen wij hem vroegen naar ‘Wanneer? Hoe laat? Volgorde? Flowchart? Road Map? Planning? Presentatie? Muzikanten?…’ was zijn antwoord steevast: ‘Ik heb geen flauw idee Patrick’. – ‘En hoe was dat vorig jaar dan Steve?’ – ‘Wij improvisen op het moment.’ Héérlijk! Wij werden warm ontvangen met eten en drank, konden tijdig uitladen en opstellen, lekker lang soundchecken en stijlvol omkleden. En in samenspraak met pianist Steven en zijn partner wisselden onze acts zich af. Gastvrouw Véronique De Cock werd rond half negen zichtbaar nerveus en wilde eraan beginnen, wij voorzagen haar van geluid en na haar interview met Steve, knalden onze zangers opnieuw dat het een lieve lust was. Veel fotografen rond ons, enthousiaste gezichten, klappende handen. En sinds eergisteren zelfs twee nieuwe boekingen voor optredens door gasten ter plaatse. Dank je Steve voor de heel fijne samenwerking en heel veel succes met LifeStyle Vlaams-Brabant en LifeStyle West-Vlaanderen!

 

Comments are closed.

... aside ...