• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Optreden Wijndegustatie

4.05.2023

De Noblesse Oblige van Dendermonde was samengekomen in de prachtige recent gerestaureerde kerk van Onze-Lieve-Vrouw van Zeven Weeën in Schoonaarde. Toen onze zangers arriveerden, was de wijndegustatie voor onder andere ‘Kom op tegen Kanker’ al aan de gang. The Day by Day Gospel Singers zorgden voor de afsluiter van deze formidabele avond! We herkenden in het publiek onder andere Marc Van Peel met zijn uiterst charmante dame. Met enkele gospels van Elvis zetten onze zangers hun concert in. En met Rappers Delight, Oh Happy Day en I will Follow Him kwamen de voeten van onze ‘Rotaristen’ helemaal van de grond! Leadsinger Patrick nam zangeres Brigitte bij de hand voor een echte swing tijdens het zingen! En daarna… vermenigvuldigen maar! Zalig die ambiance! De talrijke voorafgaande flessen wijn zullen daar ook wel toe bijgedragen hebben. Nadat iedereen de echte gospelsfeer mocht voelen met ‘Amen! Hallelujah! en Oh Lord!’ zongen wij ‘God is my Everything’ van The Chicago Mass Choir en opnieuw kwam iedereen naar voren en werden onze zangers op luid applaus en meezingen onthaald! Dank je Dendermonde, Dank je Rotary en Dank je Jos voor de perfecte logistieke organisatie en overheerlijke versnaperingen voor onze zangers achteraf! Het was een lange dag. Het was een late dag. En het was een zàààlige dag!!!

 

Comments are closed.

... aside ...