• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Nieuwjaarsconcert

28.08.2014

Naar jaarlijkse gewoonte had Diane Berghmans, cultuurfunctionaris van de gemeente Herselt, gezorgd voor de vlekkeloze organisatie van het Gemeentelijk Nieuwjaarsconcert waar dit jaar het Kinderkoor aan deelnam, het Regenboogkoor, de Fanfare Sint-Huibrecht en als special act The Day by Day Gospel Singers. Iedere dirigent van iedere muziekvereniging had alles uit de kast gehaald. De kinderen zongen vrolijke kerstnummers, het Regenboogkoor het beste van The Beatles en de fanfare benaderde zelfs big band-kwaliteit. Onze afsluiter ‘Oh Happy Day’ bracht alle koren samen in één grote apotheose. Het was hard werken om de koppige Kempenaren van hun stoel te krijgen, maar het lukte ons wederom!

Comments are closed.

... aside ...