• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Optreden

28.08.2014

Het zangkamp in Maasmechelen zat erop, de generale repetitie door middel van ons optreden in VTC de Mixx in Herselt was succesvol afgerond. Dus niets hield ons nog tegen om er tijdens ons optreden in Salsabar Cohibar helemaal voor te gaan! De lucht was heet en broeierig zoals het hoort in een salsabar, de tafeltjes gevuld met gasten, de dansvloer gevuld met toehoorders en het podium gevuld met twaalf van ‘s lands beste en meest op elkaar ingespeelde zangers. The Day by Day Gospel Singers brachten een indrukwekkende set van non-stop 45 minuten met spiksplinternieuwe nummers als “Can’t stop praising his name!” (te horen op deze site), “You’re all I need” en “God made me”. Het publiek was laaiend enthousiast, veerde spontaan op en klapte opzwepend mee. Wij gaven hen energie en kregen zoveel van hen terug. Omdat het applaus aanhield, brachten we als spontaan bisnummer “Ain’t no mountain high enough”. Onze spiksplinternieuwe subwoofer werd dan weer ingewijd op de diepe bas van “Kumbaya”. Dank aan Jerry en Sarah voor de organisatie en de uiterst hartelijke ontvangst. En aan Daniel voor de mooie solovertolking van “Stand by me”!

Comments are closed.

... aside ...