• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Personeelsfeest Thalys

27.08.2014

‘Is het een kerk? Is het een disco? Nee, dat is het niet! Het is de Spirito Martini waar je The Day by Day Gospel Singers aan het werk ziet!’ In deze prachtige tot ultieme feesttempel getransformeerde kerk in Elsene kwamen de personeelsleden samen van Thalys – en dit zonder enige vertraging πŸ˜‰ om te genieten van de surprise party die hun bedrijf had georganiseerd. Pas om 22u30 stonden The Day by Day Gospel Singers geprogrammeerd en pas ruim een week ervoor werd ons dit definitief bevestigd. Alle hens aan dek! Want bij optredens eerder dan drie maanden na de boeking is het onmogelijk om nog echt verzoeknummers aan te vragen. Begin maar eens te oefenen, meerstemmig aan te leren en de teksten uit je hoofd te leren van meer dan tien nummers uit het repertoire van de meer dan 1.000 nummers dat The Day by Day Gospel Singers rijk zijn. En dit voor ieder optreden. En zelfs dan nog vroeg Thalys nummers aan van AdΓ©le, Likke Li, Keedz, Gossip en Madonna die voor ons totaal nieuw waren… Maar we konden het toch niet meer weigeren toen hun directie vroeg om het lied uit de commercial van Thalys te zingen: ‘Wilkommen, Bienvenue, Welcome!’ en dit in de speciaal voor Thalys gearrangeerde versie? En zo geef je een vinger, die uitgroeit tot zelfs meer dan je hele arm… πŸ˜‰ Maar het effect liet niet lang op zich wachten. Honderd enthousiaste dansende, zingende, slowende, La-Bamba-uitoefenende Thalysmedewerkers die de tijd van hun leven hadden op de zoetgevooisde stemmen van onze leadsingers Sara, Bernadette en Patrick. En van onze heerlijke backing vocalists Martha, Hendrieke, Simon, Sylvia en Martijn. Onze vaste geluidstechnicus Wannes zorgde wederom voor de perfecte mix van zang en muziek en zette de subwoofer maximaal. Let the bea(s)t go!

Comments are closed.

... aside ...