• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Uitbreiding van The Day by Day Gospel Singers

13.10.2014

Ieder begin van het nieuwe jaar en schooljaar melden zich veel ge├»nteresseerde kandidaat-koorleden aan. Je hoeft immers heus geen Luciano Pavarotti of Sarah Brightman te zijn om koorlid te kunnen worden. Je krijgt rustig de kans om kennis te maken met onze groep, met ons repertoire en vooral met de onblusbare energie van onze koorleider! Je vult hiertoe gewoon het online auditieformulier in dat je vindt op de ‘Contactpagina’ van deze site. Als dit overeenstemt met wat wij zoeken, dan plant onze koorleider een kennismakend gesprek met je in samen met een individuele stemtest. Wanneer dit tot beider tevredenheid verloopt, dan repeteer je drie weken met de hele groep en daarna start je proefperiode van zes maanden. Je ziet: alles verloopt stap voor stap en niemand gaat overhaast te werk. Want we investeren graag in enthousiaste mensen die zich vlot kunnen vrijmaken. The Day by Day Gospel Singers repeteren elke donderdag van 19u30 tot 22u00 en treden van mei t/m augustus vrijwel om de twee weken op zaterdag op.

De volgende nieuwe koorleden beginnen dus met veel enthousiasme aan hun proefperiode als zangers bij The Day by Day Gospel Singers: Shirley, Carla, Filippe, Karen, Martha en Liesbeth. We starten dit jaar met een nieuw repertoire dat heel nauw aanleunt bij de overbekende zwarte gospelmissen, dus zij beginnen samen met de bestaande zangers met een schone lei. Van harte welkom en fijn dat jullie erbij zijn!

Comments are closed.

... aside ...