• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Benefietconcert Broeders Alexianen Tienen

13.10.2014

Op initiatief van een van onze leadsingers traden we gisteravond op voor de patiënten van de Psychiatrische Kliniek Broeders Alexianen in Tienen. De prachtige kapel zal bijna vol en het publiek zat op het puntje van hun stoel. De warmte van de laatste weken zat ook al in de kapel en de akoestiek – perfect voor een a capella koor – zorgde voor ons versterkt koor voor heel wat galm. Maar dat kon onze zangers noch ons publiek deren! Gedurende meer dan een uur voeren we samen langs ‘Ain’t no mountain high enough’, ‘Jesus I’ll never forget’, ‘Joyful, joyfull’, ‘Oh happy day’, ‘At last’, ‘Alegria’, ‘Hallelujah’, ‘De roos’, ‘Shackles’, ‘Amen’, ‘Day by Day’ en ‘Kumbaya’. Met de nodige bindteksten, leadsingers die het publiek ingingen, mensen die elkaar spontaan vastpakten en rechttrokken, zorgden we samen met ons dolenthousiast publiek voor een succesvol en energiek optreden. Wij danken de inrichters voor de hartelijke ontvangst en begeleiding!

Comments are closed.

... aside ...