• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Afscheidsviering Pater André Haeck

13.10.2014

“Toen ik pater werd, vroeg ik aan mijn ordehoofd of ik missionaris mocht worden in de Congo, maar dat mocht ik niet. Tien jaar later vroeg ik om uitgezonden te worden naar Haïti, maar ook dat kon niet. Maar op mijn jubileumviering ben ik blij om zo verrast te worden door jullie prachtige Afrikaanse muziek!” De pater was heel erg gelukkig met wat al zijn parochianen hadden opgezet, de vele dankwoorden en de sfeer die wij er met The Day by Day Gospel Singers mochten in brengen! Onze dank aan Ann Mannens voor de hartelijke ontvangst, de prima logistieke ondersteuning en de deugddoende broodjes en koffie achteraf!

Comments are closed.

... aside ...