• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Uitvaart

9.08.2022

Sophie en Katrien begroeven zowel hun vader als hun moeder vandaag. Moeder was vorig jaar reeds overleden en bijgezet, maar door de toenmalige covidmaatregelen slechts in beperkte kring. Dus werd haar overlijden vandaag herdacht. En vader was begin deze week op 84-jarige leeftijd overleden. Sophie contacteerde meteen The Day by Day Gospel Singers waarop onze zangers alles in het werk zetten om een prachtig repertoire samen te stellen tegen zaterdag in de prachtige Kathedraal van Ieper. Er waren niet veel aanwezigen. En er werden geen teksten voorgelezen over de overledenen. De ceremonie bleef beperkt tot de lezingen van de voorganger en de zang van The Day by Day Gospel Singers. Heel ingetogen en voor ons ook heel emotioneel werden beiden te rust gezongen. Dank je Sophie en Katrien voor jullie vertrouwen. Wij zagen jullie en zongen speciaal voor jullie.

Comments are closed.

... aside ...