• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Verjaardagsfeest 60ste verjaardag

20.07.2022

Dirk is een succesvol zakenman. Zijn dochter Steffi en levenspartner Katrien hadden samen met hem een reuzenfeest op stapel gezet om zijn 60ste verjaardag – weliswaar pas op 24 december – te vieren. Samen met zijn familie, vrienden en zakenrelaties zette hij de dag in in zijn riante villa in Kessel. Steffi en Katrien hadden een aangepaste tekst geschreven op ‘Kumbaya’ (“Dank – je – wel – Dirrek, dank – je – wèèèèèl … 😉 ” maar waren te verlegen om dit alleen te zingen, dus boden The Day by Day Gospel Singers hen meer dan een steuntje in de rug. Wij zongen een uur lang Oh happy day, Joyful joyful, Ain’t no mountain high enough, I say al little prayer for you, God is my everything, I get joy, Bossom of Abraham, Where could I go but to the Lord en By and by. Ons publiek luisterde aandachtig en deed enthousiast mee. Ondertussen vloeiden de cocktails rijkelijk, renden traiteurmedewerkers op een aan en stond de kok heerlijk ruikende hamburgers te bakken. We werden trouwens heel fijn muzikaal omringd: Wij waren het voorprogramma voor Willy Sommers. En wij werden op onze beurt ingeleid door niemand minder dan Balthazar Boma. Marijn Devalck deed zijn personage alle eer aan en bood ons de perfecte introductie. Dirk genoot met teugen en zijn gezin duidelijk ook. We waren blij en trots om op zo’n korte termijn hen van dienst te kunnen zijn. Onze zangers genoten achteraf op hun beurt van de cocktails, hamburgers, dessertenbuffet en chocoladefontein! Dank je Dirk, Katrien en Steffi voor jullie vertrouwen en de heel fijne samenwerking!

Comments are closed.

... aside ...