• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Zeventiende Zinderende Zangkamp te Maasmechelen

13.10.2014

A rato van 2 zangkampen per jaar betekent dit dat we al 9 jaar met The Day by Day Gospel Singers samenkomen vóór het begin van het zomer- of kerstseizoen om alle nummers te finetunen en onszelf op scherp te zetten. De afwerking van de liedjes van dit zomerseizoen én de nodige teambuilding stonden op de agenda. Maar ook het opstellen van ons kerstrepertoire. Dit lijkt nog ver weg, maar in vijf maanden tijd twee sets van een uur meerstemmig ingeoefend krijgen, is geen sinecure. Dus begrijpen onze klanten dat ze hun voorkeurnummers meteen bij de boeking moeten aanvragen en dat verzoeknummers minder dan drie maanden voor het optreden uit den boze zijn. Onze zangers hebben dit weekend heel goed samengewerkt en samen gezongen. De sfeer was buitengewoon goed en er werd enorm veel gelachen. En deze losse, ongedwonge en professionele sfeer is zichtbaar én hoorbaar in onze optredens. Dus tot gauw op een van onze optredens en actes de présence deze zomer!

Comments are closed.

... aside ...