• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

24ste Zinderend Zangkamp

14.03.2022

Wat een zesmaandelijkse gewoonte was, ons Zinderend Zangkamp, werd noodgedwongen door Corona enkele jaren uitgesteld tot vorig weekend. Onze 24ste Zinderend Zangkamp naam gewoontegetrouw plaats op de Mechelse Hei in het domein van Vakantiehuis Fabiola. Drie dagen van Wein, Weib und Gesang 😉  Grapje, maar het klopt eigenlijk wel: Gesang… uiteraard als ijverig gospelkoor! Het obligate lekkere Wijntje bij het eten én bij de after-repetitie-party. En Weib ja… ieder koor telt steeds meer dames dan heren. De meest verscheidene nummers vlogen erdoor. Ongelooflijk hoeveel stukken we hebben geoefend en flink doorgenomen. En de makkelijkste nummers bleken dan nog de moeilijkste. Tja… a capella zingen (uit de film O’ Brother where art Thou met George Clooney) en close harmony zingen (The Andrews Sisters) blijft nu eenmaal de top onder de toppers en vergt veel concentratie en 100% gefocust zijn op de andere stemmen. Ik dank mijn lieve zangers voor jullie enorme toewijding en inzet. Voor jullie enthousiasme en doorzettingsvermogen. Voor jullie handen die je mij en elkaar onvoorwaardelijk toestak. De voeten die ons door de heidwandeling droegen. Jullie harten die zich openstellen voor elkaar en voor mijn onuitputtelijke muzikale gedrevenheid. En vooral… voor jullie stemmen die mij als dirigent toelaten om ook echt te horen wat ik al maanden daarvoor bij het componeren en arrangeren in mijn hoofd hoorde, maar waarvoor ik jullie – innig dankbaar – nodig heb!

Comments are closed.

... aside ...