• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Bedrijfsfeest

23.11.2015

Een hele logistieke organisatie ging eraan vooraf. Ook voor de organisator BrandEvent bij monde van Melina en bijgevolg ook voor ons. Aanvankelijk gepland in Brugge, voor een veel grotere groep mensen, en uiteindelijk in Gent. Eerst om 20u30, dan om 21u30 en tenslotte om 23u15… Vóór ons speelde een toffe band met een zangeres op piano, een zanger aan de gitaar en een drummer op de cajon en na ons kwam Trio Bluf met een leuke cover-act. En The Day by Day Gospel Singers waren de verrassingsact van de avond! Op de noten van L’Arena van Ennio Morricone kwamen we zingend binnen, op ‘Amen’ barstte het los, Kirk Franklins ‘Brighter Day’ en Sister Acts ‘Oh Happy Day’ brachten de harmony erin en met als klapper onze medley van Shirley Caesar ‘Faded Rose – This Joy that I have – Sweeping through this City’. We stonden voor ons publiek, dan tussen ons publiek, de mensen kwamen naar het podium, zongen met ons mee en dansten… Het was een mooie, spontane en sfeervolle verrassing voor alle medewerkers, management en directie van Eurogenerics. En we danken Melina, Jochen en Tom voor alle ondersteuning en professionele ontvangst!

Comments are closed.

... aside ...