• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Benefietconcert

21.10.2016

Het was vroeg, zondagochtend 11u, in de prachtig aangeklede Sint-Parnassuskerk in de Oude Houtlei in Gent toen The Day by Day Gospel Singers daar hun concert gaven. Georganiseerd door serviceclub Straight Forward vzw en voor het goede doel van De Sloep in Gent. Door de massale opkomst kon het bestuur van Str8fw achteraf een cheque van €2.000,- overhandigen aan De Sloep. Onze zangers zetten a capella in met een strakke choreografie en naarmate de nummers vorderden en de muzikale begeleiding toenam, begonnen ook de choreo’s interactiever te worden en het publiek zichtbaar opgewarmd! Wanneer zo’n zaal spontaan rechtveert op zo’n zondagochtend – zelfs nog vóór de croissants en koffiekoeken – dat weten we dat we goed bezig zijn! Marcel naam de leadpartijen van ‘Stand by me’ en ‘Joshua fit the battle ob Jericho’ voor zijn rekening en improviseerde er hoog en luid op los als tenor! Christel begon als alt ingetogen met ‘I wanna be ready’ van Oslo Gospel Choir en nam toen haar publiek op sleeptouw met het opzwepende ‘Hey y’all!’ van Wanda Nero Butler. Patrick – bariton – nam de lead in ‘You’ve got a friend’ en ‘Ain’t no mountain high enough’, samen met Roma die als sopraan de sterren van de hemel zong bij ‘Rock a my soul’ en ‘I believe’ van Yolanda Adams. Die vier stemmen blenden zo goed! Wij werden heerlijk ondersteund en begeleid door Yves Castaigne van Str8fw en werden prinselijk onthaald. Dank je Yves en Lieve! En graag tot de volgende samenwerking!

Comments are closed.

... aside ...