• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Gospelconcert Kerstmarkt Tienen

16.10.2015

En zoals beloofd: het optreden op de Kerstmarkt in Tienen verliep feilloos. De zangers hebben zich helemaal gegeven en genoten zichtbaar van het applaus van hun publiek. Er stonden zelfs drie zwarte families tussen het publiek die het hele optreden hebben staan klappen en zingen. Back to our Roots! En als die het al top vinden, dan moet het ook wel echt goed zijn! Roma had weer het volledige publiek in haar ban toen ze ‘Santa Baby’ bracht in haar supersensuele versie. En ook Channice capteerde alle aandacht met ‘Joyful Joyful’. De opkomst van alle zangers op het nummer ‘Amen & This Little Light of mine’ waarbij iedere zanger een korte soloprestatie geeft, blijkt heel goed aan te slaan. Zo heeft men meteen iedere solist al even gehoord. En de afwisseling van pittige uptempo-gospels met supergevoelige nummers als Dido’s ‘Thank you’ en ‘If I needed you’ blijft duidelijk¬†een van de pijlers van ons succes, ook volgens Het Nieuwsblad. Nu even de gospel choir robes in de kast tijdens de feestdagen en dan weer klaar voor alle Nieuwjaarsrecepties en de zomerse huwelijken!

Comments are closed.

... aside ...