• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Gospelconcert Kerstmarkt Tienen

16.10.2015

Een reuzegrote markt – na Sint-Niklaas de grootste van het land fluisterde iemand mij in het oor – en een prachtige kerstmarkt. De organisatie was in handen van Bernard Vandereyken, schepen van Cultuur van de Stad Tienen, en die had er dit jaar al heel wat evenementen voor zijn 1000-jarige stad opzitten. The Day by Day Gospel Singers kregen het grote podium in het midden van het Heldensquare toegewezen, bij de Tienenaren beter bekend als ‘De Beumpkes’ en hadden geen last van de kou. Ons publiek eigenlijk ook niet; hun handen bleven maar klappen en hun benen bleven maar dansen. De plaatstelijke Chiroleden gaven het goede voorbeeld! Dank je Bernard, Kwixx vzw en het enthousiasme van de Tienenaren. Wij zien jullie zondag terug!

Comments are closed.

... aside ...