• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijk

8.10.2015

We bleven maandenlang in spanning: ‘Met wie zou Katleen gaan trouwen?’ Omdat noch op de e-mails, noch op onze verzoeken om bijkomende informatie, noch op de boekingsbon de naam van de bruidegom werd ingevuld. Dit bleek achteraf om een administratief misverstand te gaan. Katleen dacht dat haar mama… en haar mama dacht dat Katleen… Het werd dus ‘Philippe’… Katleen is lang, slank en bloedmooi, maar niettemin slaagde Philippe erin om alsnog de show te stelen. Hij is weliswaar ook bloedmooi en slank, maar iets minder lang en begon zijn huwelijksgelofte dan ook met: ‘Katleen, ik vond jou heel mooi toen we elkaar voor het eerst zagen. Jij vond mij ook mooi, maar… “te klein”. Ik vond jou heel grappig. Jij vond mij toen ook nog grappig (nu al heel wat minder ;-), maar… “te klein”. Ik vond jou ontzettend lief. Jij vond mij ook lief, maar… “te klein”…’ Beeld je daarbij in dat Philippe, net op het moment dat Katleen aan haar trouwgelofte begon, zich plotsklaps omdraaide en rennend de kerk uitstoof, iedereen in volkomen verbijstering achter zich latend. ‘Naar het toilet? Zich bedacht! Nee, zijn trouwgelofte in de auto laten liggen…!’ Wij gokken nog steeds op het laatste, hoewel Philippe aan het eerste blijft vasthouden 😉 Het was een heerlijke en ontspannende viering. Zeer zeker dankzij de priester die heel goed inspeelde op het koppel, het publiek en op onze zang. De samenwerking liep van een leien dakje en dat was voelbaar bij het voltallige publiek. Handen, armen, voeten… alles hebben we gezien en gehoord. En bij de meer ingetogen nummers kon je een speld horen vallen. Proficiat ook aan onze leadzangers die heel goed interageerden met het publiek. Dank ook aan de mama’s voor de overheerlijke broodjes, koffiekoeken, koffie en frisdrank. Jullie hebben nu zelf gezien hoeveel vocht wij verliezen op zo’n podium en vooral onder die gospel choir robes! Katleen en Philippe, wij wensen jullie ontzettend veel geluk, liefde, kinderen en heerlijke jaren samen!

Comments are closed.

... aside ...