• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijk

7.06.2016

Het gospelkoor waarin Christophe de drummer is, kon onvoldoende leden optrommmelen en dus belde Christophe zonder aarzeling naar The Day by Day Gospel Singers voor zijn huwelijksinzegening. Hij en Bieke traden in het huwelijk op Biekes 42ste verjaardag. De voorganger was met hen bevriend, de viering en teksten waren dan ook heel mooi geselecteerd. Het publiek reageerde aanstekelijk op onze zang. Christophe had als drummer ‘I got you – I feel good!’ van James Brown aagevraagd en ook ‘I got a woman’ van Elvis Presley. Heerlijk om dat te mogen zingen in een huwelijksviering! Bieke is een heel mooie, donkergetinte jonge vrouw en haar bescheidenheid siert haar. Een traan bij het ‘Onze Vader’ – als leadsinger prachtig gebracht door Marcel – kon zij dan ook niet bedwingen… Zo mooi! En de gelijkenis tussen Christophe en ‘Animal’, de drummer van The Muppet Show, was ook niet ver te zoeken: heerlijke ruwe bolster van buiten en superblanke pit van binnen! Michèle beet vandaag de spits af als high harmony vocalist met haar eerste optreden in onze groep; ze was doodnerveus, maar liet wel de volledige viering het beste van zichzelf horen én zien! De dankbetuigingen achteraf waren talrijk en wij hebben ons als gospelsingers reuze geamuseerd. Dank je ook aan Lisa Martens van Uw Event voor de logistieke zorgen en de fijne babbel vooraf en achteraf. Lieve mensen, blijf ‘geven, toegeven, vergeven en vooral nooit opgeven!’

Comments are closed.

... aside ...