• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijk

30.08.2017

In de ons welbekende Sint-Genovevakerk in Steenhuffel traden vandaag piepjonge Charlotte en even piepjonge Jasper in het huwelijk. Mama Ilse had het initiatief genomen om The Day by Day Gospel Singers hierbij uit te nodigen. ‘La vie en rose mag niet ontbreken’, vertrouwde zij ons toe. De wedding planner – met wie we al vaker hebben samengewerkt – had opnieuw voor de perfecte voorbereiding gezorgd. De prachtige bloemen, de strakke rode loper, de mooie boekjes, de sympathieke voorganger-pastoor… Alles zat mee om ook hier een top-optreden van te maken. En dat is ons ook gelukt! Vanaf de soundcheck klonk het al perfect. De akoestiek in de kerk, de blending van onze sound, de stemmen van onze solisten en onze backing vocals… Het klonk allemaal even warm en strak. Christel gaf haar beste vertolking van ‘La vie en rose’ en ‘Will you still love me tomorrow’, Roma schitterde aan de zijde van onze frontman Patrick van Steenis met het supergevoelige ‘I can’t help falling in love with you’, Daisy, bekend van The Voice 2016, imponeerde met een vlekkeloos ‘Onze Vader’ en haar heerlijk zwarte versie van ‘I say a little prayer for you’, Ineke stond te popelen om Geike Arnaert te overtreffen in  ‘Zoutelande’, Michèle overblufte iedereen met haar hoogste en mooiste noten ‘You’ve got a friend’ en ‘Oh happy day’ en Lieve droeg met haar warme en constante altstem bij aan de schitterende vertolking van ‘All you need is love’ en onze overbekende gospelhits van Elvis Presley waarmee we ons voorprogramma opstartten. Dank je fijne voorganger-pastoor. Dank je wedding planner voor je warme omkadering. Dank je zangers voor een heel tevreden dirigent. Dank je Ilse voor je mooie initiatief en de fijne stappen samen in de voorbereiding van het huwelijk van je dochter en voor onze heerlijke koffie, cola, water, talrijke belegde broodjes en kraakverse koffiekoeken achteraf! Zo’n uurtje optreden vergt van onze zangers minstens zes uur van onderweg zijn, materiaal uitladen, opstellen, soundchecken, omkleden, optreden en alle geluidsmateriaal weer afbouwen en inladen achteraf, maar is zo ontzettend fijn wanneer alle voorbereidingen en gemaakte afspraken leiden tot zo’n prachtig resultaat! Dank je aan iedereen en hartelijk gefeliciteerd Charlotte en Jasper!

Comments are closed.

... aside ...