• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijk

7.02.2018

Wespelaar. Het mag ook eens in de buurt zijn van de thuisbasis van The Day by Day Gospel Singers. Een piepklein kerkje. Oude sacristie. Geen pastorie. Geen toiletten. Ocharme onze zangeressen… De soundcheck verliep zalig. Goede acoustiek, warme klank. Twee uur op voorhand ter plaatse, dus tijdig om al het geluidsmateriaal uit te laden, op te stellen, in te zingen en de choreografie op maat van de kerk af te spreken. Toch nog een plasplaats gevonden in de plaatselijke apotheek; wat een overrompeling al die zingende vrouwen daar binnen! En toen rolde de bolderwagen de kerk in met daarin het dochtertje van Tayena en Jens, de cue voor ons om ‘Can you feel the love tonight?’ in te zetten, het nummer waarop de bruid kwam binnenschrijden. Gevolgd door ‘A whole new world’ en ‘Nobelprijs’. Het bruidspaar had een duidelijke voorliefde voor Disney, het thema van hun huwelijksdag. Wij voegden daar ‘Will you still love me tomorrow?’ van The Shirelles aan toe, ‘You’ve got a friend’, ‘Oh happy day’ en een pittige houseversie van ‘Kumbaya!’ als uittrede. De bruid was prachtig, de bruidegom apetrots, de kindjes voorbeeldig en de priester ontspannen. Iedereen genoot van ons optreden en smeet zich 100%. Dank je, Tayena en Jens, voor jullie vertrouwen. Dank je Liesbet voor je fijne zorgen als wedding planner en de zalige broodjes, koffiekoeken, koffie en frisdrank achteraf. Het deed deugd tijdens deze ‘Mother of all Summers’!

Comments are closed.

... aside ...