• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Optreden

25.04.2018

Aan de Leuvense Vaart opende zaterdag Groep Pashuysen zijn prachtige nieuwe showroom en The Day by Day Gospel Singers werden gevraagd om al hun klanten, gasten en Leuvense coryfee├źn te onthalen op Good Old Gospel Songs! Wuivend en zwaaiend werd iedereen begroet en opgewarmd. Onze zangers vulden een heel uur met easy listening music, de hits uit de actuele Top-10 en uiteraard de meest gevraagde nummers uit Sister Act! Lily Schrijvers, verantwoordelijk voor de feilloze organisatie van deze dag, zorgde voor onze boeking, logistieke ondersteuning samen met sound engineer David en voor ons onthaal. Onze zeven zangers stonden met trots het beste van zichzelf te geven in de warmte van de spotlights. Dank je, mijn zangers, en dank je, Lily, om er samen een geslaagde professionele dag van te maken voor een superprofessionele klant!

Comments are closed.

... aside ...