• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijk

28.05.2018

Op Wendy’s verjaardag, zaterdag 6 juli, trad zij in het huwelijk met Kevin. Al anderhalf jaar op voorhand hadden zij ons gevraagd om te komen zingen op hun mooiste dag. En net vandaag was Wendy ook jarig en… vierenhalve maand in verwachting. Een prachtig boeket tooide haar mooie bolle buikje. Eventjes verrassend toen de bruidsmeisjes in een lange witte jurk kwamen binnengeschreden… ‘Is de bruid er al? Maar de suite is er nog niet?’ Nee, het waren de bruidsmeisjes en daarna Wendy in zacht mokka taft. Stoere Kevin mét strik. Hij heeft het prima gedaan. De voorganger genoot er ook van; hij en onze zangers speelden vlot op elkaar in. De bruid wilde haar kersverse echtgenoot verrassen met ‘You raise me up!’ wat we dan ook graag brachten als aangevraagd intredelied. En daarna varieerde onze setlist van ingetogen romantische nummers tot uptempo meezingers. ‘You belong to me now!’ daagde Christel Kevin uit als een rasechte cougar terwijl ze ‘Love will keep us together’ zong. En Roma kreeg opnieuw de traantjes los met ‘Onze Vader’ en ‘Tu es mon autre’. Sinds deze zomer zingen we ook ‘You can’t hurry love’, een echte meezinger, en ‘As’ van George Michael en Mary J. Blige. Prachtig voor een gospelgroep, maar zoveel tekst om te memoriseren! Kevin en Wendy zijn op dit eigenste moment de sterren van de hemel aan het dansen. En onze 250 kg aan geluidsmateriaal is ook alweer uitgeladen en op zijn plaats in ons repetitielokaal. En onze zangers krijgen nu ‘hun klopke’. De adrenaline heeft zijn werk gedaan, we hebben alles gegeven, alles verliep even vlot en sfeervol en we kloppen onszelf en elkaar hierbij verdiend op de schouder. Onze optredens zijn ondertussen echt top! De opgestoken duimen na onze sets zijn niet meer te tellen. En voor minder gaan we niet! Dank je Wendy en Kevin voor de fijne samenwerking, dank je ook Ingrid en Dominique voor het in goede banen leiden van de ceremonie en dank je aan de priester-voorganger voor de fijne sfeer. Blijf elkaar ‘Dragen. Verdragen. En Vér Dragen!’

Comments are closed.

... aside ...