• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijk

14.03.2019

Ik schat de Edegemse Sint-Antoniuskerk vroeg 17de-eeuws. Ze was met geen mogelijkheid warm te krijgen, maar daar hadden wij – eenmaal enthousiast aan het zingen – geen last van. En ons publiek – eenmaal aan het meeklappen en meespringen – ook niet! Monique mailde ons drie weken geleden pas. Shot-gun-wedding? Moest het allemaal snel? In verwachting kon ze alleszins niet meer zijn 😉 maar zij een haar kersverse echtgenoot Pierre hadden ons er heel graag bij op hun huwelijksceremonie, na hun respectievelijke vorige huwelijken, met hun kinderen en kleinkinderen erbij. En een feest dat het was! Monique straalde als bruid, Pierre was ontroerd en mooi emotioneel, zoon Vincent zorgde heel goed voor ons, de logistiek, de ontvangst en ons eten en drinken na het optreden. En iedereen, kinderen, kleinkinderen, familieleden, vrienden en kennissen hadden er zichtbaar plezier in om van deze dag – samen met The Day by Day Singers – de mooiste dag te maken in het leven van Monique en Pierre! We zongen ‘Wishing and Hoping’, ‘Amar pelos dois’ winnaar van het Eurovisie Songfestival, ‘Shallow’ uit ‘A Star is born’ en bekend van de uitreiking van de Oscars, ‘You’ve got a friend’, ‘Oh happy Day!’, ‘Ain’t no mountain high enough’, ‘Onze Vader’,  ‘To make you feel my love’ en Ray Charles’ ‘Hallelejah, I love her so!’ als slotnummer. Het was ons eerste optreden sinds de kerstconcerten en nieuwjaarsrecepties en het heeft verdorie deugd gedaan!

Comments are closed.

... aside ...