• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijk

1.08.2019

Dwight wilde zijn kersvers vrouwtje Glendha verrassen met een gospelkoor. Enkele weekjes op voorhand  pas belde hij ons. En gaf ons meteen zijn verzoeknummers door, hoewel dat eigenlijk maar kan tot drie maanden op voorhand. Maar ‘At last’ van Etta James en ‘You make me feel brand new’ van The Stylistics waren té leuk om niet razendsnel from scratch in te oefenen en meerstemmig voor dit koppel en hun gasten te brengen. Dwight komt uit Suriname en zijn familie dus ook. Die zaten al tijdens onze soundcheck en stemopwarming mee te swingen! 😉 Kim, de getuige van Glendha, zong prachtig ‘Parce que c’est toi’ van Axelle Red en (haar dochtertje?) Frome zong ‘Homesick’ van Dua Lipa. Onder onze basnoten van ‘Kumbaya’ swingde de gemengde groep naar buiten waar de artisanale ijskar hen opwachtte. Dank je Dwight en Glendha voor alle lekkers, de broodjes, koffiekoeken, frisdrank en water. En om The Day by Day Gospel Singers deel te laten uitmaken van jullie allermooiste dag!

Comments are closed.

... aside ...