• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijk

3.09.2014

Prachtige Sarah en ‘dashing’ Loïc gaven elkaar hun ja-woord in de statige Sint-Pieterskerk op het Sint-Pietersplein in Gent. De heren in rokkostuum, de dames in het lang. Hoge hoeden, prachtige ensembles en toiletten… We voelden er ons op onze plaats! En toch lieten we de suite binnentreden op ‘Rapper’s Delight’. En swingen dat ze deden! Heerlijk om iedereen vanaf het begin mee te krijgen. Rustige nummers waren ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen en ‘Heb ik vandaag al gezegd dat ik van je hou’ van André van Duin die een prachtig contrast vormden met ‘Ain’t no mountain high enough’, ‘Joyful, joyful’ en ‘Oh happy day!’. Op speciaal verzoek van de bruid, amper een week voor het optreden, hebben we nog ‘I will follow Him’ uit Sister Act ingeoefend. De bruid had dit nummer namelijk als act op haar vrijgezellenavond en dit mocht dus niet ontbreken. En dan doen The Day by Day Gospel Singers graag extra hun best! Prachtig! Leuk! Heerlijk! Amusant! Aangrijpend! En achteraf weer heerlijk in de watten gelegd met broodjes, koffiekoeken, verse koffie, fruitsap en frisdrank. ‘Cantores amant humores!’. Dank je Sarah en Loïc en hou voor eeuwig die lach op jullie lippen!

Comments are closed.

... aside ...