• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijk

3.09.2014

Op de verjaardag van hun zoontje Rune en in aanwezigheid van hun dochtertje, ouders, familie en vrienden gaven Kelly en Jempi elkaar hun ja-woord. Setting: Het statige Fonteinhof in Borgloon. Weer: Een stralende zon. Aanwezigen: Een prachtige bruid, een trotse bruidegom, fiere ouders en al hun broers zussen, familie en vrienden. Muzikale omlijsting: The Day by Day Gospel Singers. Het was tot bij het binnenschrijden nog steeds een verrassing voor Jempi en hij heeft er dubbel van genoten. Dank jullie beiden voor de hartelijke ontvangst en de heerlijke broodjes achteraf!

Comments are closed.

... aside ...