• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijk

3.09.2014

In een piepkleine parochiezaal op een piepklein podiumpje en met een piepkleine omkleedruimte kon het niet anders dan warm worden. En die warmte zorgde ervoor dat iedereen losbarstte op het huwelijksfeest van Sandra en Robby. Een prachtige bruid in een prachtige jurk en een apetrotse bruidegom, geflankeerd door ouders en schoonouders. Een zotte nonkel die Raymond van het Groenewouds ‘Liefde voor muziek’ had voorzien van een heel goede, aangepaste tekst. Een slow van het lieve bruidskoppel op ons piepklein podiumpje tijdens ‘You’ve got a friend’. En vervolgens de gospeltoer op met ‘Oh happy day’, ‘Taking it back’ en ‘Get away Jordan!’. En ten slotte discodrums bij ‘Voulez-vous coucher avec moi?’ en ‘It’s raining men!’. Een mooie start van een mooi huwelijksleven, Sandra en Robby. Dit kan niet meer stuk!

Comments are closed.

... aside ...