• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksfuif

28.08.2014

De trendy Bar Santola in Oudenaarde vormde de setting voor de huwelijksreceptie van Céline en Frederik. Een modieus koppel, pittige bruid, elegante bruidegom, samen met hun ouders, staande in de hall met The Day by Day Gospel Singers vlak achter hen om hun familie en talloze gasten te ontvangen. Wat een geroezemoes en lawaai! We konden onszelf nauwelijks horen zingen. Dus de monitors nog wat harder, dus de gasten nog luider pratend… Een vicieuze cirkel! Maar wel leuk. De stemming zat er meteen in en alle zangers straalden in hun spiksplinternieuwe choir robes waar nog tot een half uur voor vertrek met bebloede vingers aan gestikt en genaaid was! De set van ruim een uur was zo voorbij. En toen wij het geluidsmateriaal aan het afbouwen waren, kregen we nog lovende complimenten van de Gentse zangeres Petra, tegenwoordig bekend als La Sakhra, wiens zwoele act ons gepast opvolgde.

Comments are closed.

... aside ...