• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

28.08.2014

In het prachtige Knokke-Heist gaven de immer lachende Sandra en de uiterst charmante Stoffel elkaar hun ja-woord. Prachtige kapel, gezellig, klein, stijlvol… Prachtige mensen, avondjurken, haartooi, hoedjes… En dat in de mooiste der kuststeden, Knokke-Heist. De voorganger was een van de fijnste priesters die ik ken. Hij bracht er met ons samen meteen al de juiste stemming in. Discreet en stijlvol, maar niet minder enthousiast en swingend. Al bij het tweede nummer sprongen de mensen recht en dansten en klapten ze mee. Acht getuigen die achter The Day by Day Gospel Singers meeveerden op de muziek… nog nooit meegemaakt! Onze nummers werden goed gesmaakt. Chapel of Love, Wishing and Hoping, All you need is Love, Oh Happy Day, Ain’t no mountain high enough… alles werd door de mensen meegezongen en op warm applaus onthaald. Vandaag was het de eerste keer dat we Aretha Franklin’s live versie van ‘Bridge over Troubled Water’ brachten en dit leverde eventjes wat vertwijfelde blikken op bij onze zangers door het ontbreken van Margot, onze leadzangeres voor dit nummer. Maar Valerie ving dit prima op. Wat heeft dat kind toch een dijk van een stem. Daar vallen echt de monden van het publiek bij open. En ook Sarah mocht een warm applaus ontvangen bij haar vertolking van ‘Rock my Soul’. Lia was door de afwezigheid van Corine en Margot de enige alt vandaag; wat was ze nerveus! Maar we gingen, net zoals bij ons optreden samen met Lisa del Bo vorige maand, met een grote glimlach door! Bedankt, lieve Sandra en Stoffel, voor jullie enthousiasme en lachende gezichtjes tijdens onze zang voor jullie. En bedankt aan al jullie familieleden en vrienden voor hun ongebreidelde spontaniteit en applaus!

Comments are closed.

... aside ...