• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

28.08.2014

Het had niet veel gescheeld of dit huwelijk was niet doorgegaan. Eind mei werd Steven neergemaaid bij een zwaar motorongeluk; zijn leven hing ettelijke weken aan een zijden draadje. Je kon nog steeds aan hem zien dat hij er in gedachten nog vaak mee bezig was; zijn ogen draaiden steeds weg en hij had zichtbaar moeite om zich te concentreren. Ook Elise leek nog zwaar aangeslagen door die gebeurtenis. Beiden vormen niettemin een prachtig koppel; twee heerlijke jonge mensen. Op het domein van hun ouders in Sint-Niklaas was een schitterende feesttent opgesteld met prachtige verlichting, catering, verwarming, een heuze jazz-band die na ons optrad en een dj voor het avondfeest; kosten noch moeite werden gespaard. Dat The Day by Day Gospel Singers zouden optreden, was nog een verrassing voor Elise en Steven, een cadeau van hun ouders. Ook het nummer van hun openingsdans hadden wij al stiekem van de moeder van de bruid doorgekregen: ‘Nothing else matters’ van Metallica. Aan de naam van de groep te oordelen, niet echt een gospelnummer, noch op het eerste gezicht passend voor een huwelijk. Maar dan moet je toch eens naar de tekst luisteren: “Trust I seek and I find in you, every day for us something new. Forever trusting who we are and nothing else matters. Never opened myself this way, life is ours, we live it our way. All these words I don’t just say and nothing else matters.” Een mooiere liefdesverklaring is er niet. Het koppel straalde toen ze ons zagen en waren diep ontroerd toen ze hun openingsnummer door ons hoorden gezongen worden. ‘Wishing and hoping’ en ‘Chapel of love’ zorgden voor de romantisch noot en wederom gingen we vlot over van ‘You’ve got a friend’ in ‘Oh happy day!’. En de hele tent zong mee! Dit was opnieuw een fijn en sfeervol optreden van The Day by Day Gospel Singers en alweer piekfijn en stijlvol afgeleverd!

Comments are closed.

... aside ...