• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

28.08.2014

Mooie mensen, mooie kerk, mooi koppel… daar hoort ook de mooiste zang bij. En dat is ons weer eens gelukt in de prachtige kerk van Bonheiden. De bruid schreed een liedje te vroeg binnen, maar onze zangers herpakten zich prima en toverden blije gezichten op alle familieleden en vrienden van Julie en Joe. De Engelsprekende vrienden en familieleden van Joe waren ‘astonished’ door de door-en-door Amerikaanse gospelsfeer die The Day by Day Gospel Singers op zo’n korte tijd kunnen creĆ«ren en alle Vlaamse gasten lieten zich meevoeren op de afwisselende baren van romantiek en uitgelatenheid. We hebben met het koppel ook prima afspraken kunnen maken vooraf, wat leidt tot een prima prestatie achteraf. ‘Proper Preparation Prevents Poor Performance’, is en blijft ons motto!

Comments are closed.

... aside ...