• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

28.08.2014

In ons gospelkoor hebben we enkele ‘witte negerinnnen’, zangeressen die – als je je ogen sluit – tot in de tippen van hun tenen zwart klinken en lijken. Precies hetzelfde was het met de pastoor van de Sint-Jozefskerk in Hoogboom-Kapellen: een witte gospel preacher! Wat een vuur, wat een passie! We hebben al vaker samen met hem de huwelijksviering mogen verzorgen voor menig koppel in diezelfde parochie en steeds weer weet hij de menigte op te zwepen en te enthousiasmeren. En dan is het uiteraard heerlijk voor ons om deze warme en lieve mensen op hun benen te krijgen en te laten meeklappen, zingen en swingen op de zaligste gospelsounds en pakkende melodie├źn! Een super-optreden voor de huwelijksinzegening van Kris en Michel en een prachtige herinnering voor hun ouders, familie, vrienden en kennissen!

Comments are closed.

... aside ...