• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

28.08.2014

De spreekwoordelijke Limburgse hartelijkheid werd hier weer eens bewezen: Een supervriendelijke pastoor die ons zelfs hielp opstellen en een uitzonderlijk vriendelijke koster (deze zijn meestal heel argwanend en bezitterig over ‘hun’ kerk: “Ge zet wel weer alles terug zoals het stond he!?”) die ons vergastte op broodjes, koffiekoeken en koffie. De liefste ouders en grootouders en een superhartelijk huwelijkspaar dat – ondanks de drukte en het programma – ruim de tijd nam om ons te bedanken en te feliciteren met de talloze knappe soloprestaties en de samenzang. Kim en Raf, wij bedanken jullie voor jullie vertrouwen in onze organisatie en wensen jullie een prachtig leven toe samen met jullie dochtertje!

Comments are closed.

... aside ...