• Weg met de baas !

    Wil je met je vereniging, bedrijf of organisatie de gospeltoer op? En met je collega’s – met of zonder de baas – gospel zingen? Organiseer dan een Gospel Workshop met de authentieke muziek, microfoons en gospel choir robes en zorg zo voor de ideale teambuildingsessie! Sluit af met jullie eigen originele mini-concert!

  • Je bent jong en geraakt plots zanger !?

    Ook dit seizoen treden The Day by Day Gospel Singers op in alle Vlaamse steden op huwelijken, feesten en bedrijfsrecepties. Ben je tussen 22 en 66 en wil je je laten klaarstomen tot leadsinger of backing vocalist? Ga dan naar onze stemtestpagina. Want: “If you can walk, you can dance. And if you can talk, you can sing!”

Huwelijksviering

28.08.2014

Klanten van mijzelf in de zaal, mensen die ik professioneel begeleid, dat maakt een optreden dubbel spannend! Ook voor hen, bleek achteraf, om die “rustige, sonore, serene organisatie-adviseur als front man te zien van een live gospel choir!” Nele en Michiel werden geflankeerd door hun prachtige ouders, broers en zussen. Het geheel was het summum van klasse en stijl! De voorganger, heerom en peter van Michiel, leidde het geheel in goede banen en trof telkens de juiste snaar met zijn combinatie van tact en hartelijkheid. Een zonnige dag, een romantische dag, een supermuzikale dag!

Comments are closed.

... aside ...